KEZDŐLAP :: HÍREK :: KARRIER :: KAPCSOLAT
 
   

Cégünkről
Kalkulátor
Áraink
Partnereink
Adatvédelem
Kapcsolat
   
         
   
CÉGALAPÍTÁS   KÖNYVELÉS   ADÓTANÁCSADÁS
   
     
   

Cégünkről

Könyvelőirodánk 1989-ben alakult, a kor lehetőségeit kihasználva, szerény körülmények között, családi vállalkozásként működve. Fontos állomás volt vállalkozásunk életében az 1992. év, amikor már külön irodába költözve, korszerűbb körülmények között, számítógépek segítségével szolgálhattuk ki ügyfeleinket. Majd 4 év elteltével a dinamikus fejlődésünknek köszönhetően tovább bővülhettünk. Ekkor már közel 70 egyéni vállalkozó és Bt könyvelését végeztük, és ez időszakban kezdtük meg a kettős könyvvitel vezetését.

A PRIMOM alapítvány által kínált lehetőséget kihasználva egy nagyobb, a MIKROHITEL programnak köszönhetően fejlett számítástechnikai háttérrel rendelkező irodába költöztünk. A következő 12 évet az INKUBÁTORHÁZ-ban töltöttük, ahol ideális körülmények között folyamatosan fejlődve, egyre több ügyféllel rendelkeztünk, illetve ügyfélkörünk átrendeződött és már a kettős könyvvitelt vezető ügyfelek száma lett meghatározó. Ezzel párhuzamosan tovább növeltük szolgáltatásaink minőségét, és újabb lehetőségeket kínáltunk ügyfeleink számára az adóoptimalizálás területén.

2008 tavaszán saját tulajdonú ingatlanba költöztünk, mely korszerű ügyféltérrel, tárgyalóval, irodákkal lehetővé teszi a legmagasabb színvonalú ügyfélkiszolgálást.

2009 második félévében GVOP pályázat segítségével egy teljes informatikai rendszercsere segítségével tovább növeltük szolgáltatásaink technikai színvonalát, és sikerült jobb munkakörülményeket teremtenünk.

Ma már közel 100 ügyfél tisztel meg minket bizalmával és az adóhatóság szakemberei is elismerik szakmai munkánkat. Ezt bizonyítja az elmúlt években lezárult mintegy 300 adóvizsgálat eredménye is. Ezen vizsgálatok során irodánk által elkövetett mulasztás, vagy egyéb hiba miatt ügyfeleink terhére adóhiány megállapítására nem került sor.

   
     
   

Hasznos linkek

EKAER

magyarorszag.hu portál

NAV

Adónaptár

2016.11.24. ADÓNAPTÁR

Hasznos tippek

   
    2008 Stimmt Könyvelőiroda Kft. - Minden jog fenntartva!